Moji recepti
Include in Print View:
Naslov
Recipe Content
Info
Opis
Slike
Sastojci
Uputstva
Prehrana
Bilješka
Dijeljenje na društvenim mrežama
Autor Bio
Hvala na poruci
Print
Increase Text
Decrease Text
Tjestenina bez glutena s kremastim tikvicama i feta umakom
Vrijeme pripreme
10 mins
Vrijeme kuhanja
30 mins
Ukupno vremena
40 mins
Metoda kuhanja:
Kuhanje
,
Pečenje
Kuhinja:
SAD
Vrsta:
Bez glutena
,
Tjestenina
,
Večera
Težina pripreme:
Lako
Posluživanje:
2
Sezona za pripremu:
Pogodan za pripremu tijekom cijele godine
Priprema
1/2
tikvice
1
kom
fete bez laktoze
300
g
Bezglutenska tjestenina s kurkumom
1
žlica
maslinovog ulja
1/2
žličice
dimljene paprike
Priprema:
1
Tikvu narežite na kockice i stavite u posudu za pečenje.
U sredinu posude stavite blok fete bez laktoze
Dodajte maslinovo ulje, dimljenu papriku, sol i papar te pecite jelo 20-30 minuta na 180°
U isto vrijeme zagrijte malo tjestenine u loncu kipuće vode.
Nakon što su tikva narezana na kockice i feta gotovi, sve zgnječite vilicom – nemojte se ustručavati vratiti u pećnicu ako je tikva još pretvrda.
Tjesteninu uspite u posudu i sve promiješajte – nemojte se ustručavati dodati malo vode kako bi feta umak od tikve bio glatkiji i kremastiji
Sve što trebate učiniti je poslužiti i uživati
sol i papar na okus
Bilješka
Autor:
Jennifer Limare