Moji recepti za ukusna jela

Tjestenina bez glutena s kremastim tikvicama i feta umakom

Tjestenina bez glutena s kremastim tikvicama i feta umakom
Težina pripreme: Početnik Vrijeme pripreme 10 mins Vrijeme kuhanja 30 mins Ukupno vremena 40 mins
Posluživanje: 2
Sezona za pripremu: Pogodan za pripremu tijekom cijele godine

Priprema

Priprema:

    • Tikvu narežite na kockice i stavite u posudu za pečenje.
    • U sredinu posude stavite blok fete bez laktoze
    • Dodajte maslinovo ulje, dimljenu papriku, sol i papar te pecite jelo 20-30 minuta na 180°
    • U isto vrijeme zagrijte malo tjestenine u loncu kipuće vode.
    • Nakon što su tikva narezana na kockice i feta gotovi, sve zgnječite vilicom – nemojte se ustručavati vratiti u pećnicu ako je tikva još pretvrda.
    • Tjesteninu uspite u posudu i sve promiješajte – nemojte se ustručavati dodati malo vode kako bi feta umak od tikve bio glatkiji i kremastiji
    • Sve što trebate učiniti je poslužiti i uživati
    • sol i papar na okus

Bilješka

Autor: Jennifer Limare

Recipe Card powered by WP Delicious

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

You may also like...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)