Tjestenina bez glutena s kremastim tikvicama i feta umakom
Tjestenina bez glutena s kremastim tikvicama i feta umakom

Tjestenina bez glutena s kremastim tikvicama i feta umakom
Priprema
Priprema:
-
- Tikvu narežite na kockice i stavite u posudu za pečenje.
- U sredinu posude stavite blok fete bez laktoze
- Dodajte maslinovo ulje, dimljenu papriku, sol i papar te pecite jelo 20-30 minuta na 180°
- U isto vrijeme zagrijte malo tjestenine u loncu kipuće vode.
- Nakon što su tikva narezana na kockice i feta gotovi, sve zgnječite vilicom – nemojte se ustručavati vratiti u pećnicu ako je tikva još pretvrda.
- Tjesteninu uspite u posudu i sve promiješajte – nemojte se ustručavati dodati malo vode kako bi feta umak od tikve bio glatkiji i kremastiji
- Sve što trebate učiniti je poslužiti i uživati
- sol i papar na okus
Bilješka
Autor: Jennifer Limare