Moji recepti za ukusna jela

Kaubojski zapečeni grah

Kaubojski zapečeni grah

Dobrodošli na najbolji kaubojski zapečeni grah ! Ovo jednostavno jelo je izdašno, te je savršen prilog za roštiljanje dvorištu. Slatko i slano jelo puno junetine, slanine i graha, pirjano u baršunastom umaku!

Težina pripreme: Srednje Vrijeme pripreme 25 mins Vrijeme kuhanja 45 mins Ukupno vremena 1 hr 10 mins
Sezona za pripremu: Pogodan za pripremu tijekom cijele godine

Sastojci

PRIPREMA:

    • Slaninu prepržite i izmrvite. možete je ispeći i u pećnici.
    • U veliki lonac s temeljcem na srednje jakoj vatri dodajte mljevenu govedinu, luk i jalapeno. Pirjajte dok govedina ne porumeni. Dodajte nasjeckani češnjak, sol i papar – i kuhajte još oko minutu.
    • Dodajte preostale sastojke – izmrvljenu slaninu, grah, smeđi šećer, kečap, senf, jabučni ocat i Worcestershire umak. Dobro promiješajte.
    • Premjestite grah u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 °C  (možete koristit vatrostalnu posudu ili lonac od lijevanog željeza, holandski lonac.) i pecite otprilike 45 minuta do sat vremena.

Bilješka

Izvor: Sue

Ključne riječi: grah, kauboj, mljevena govedina, junetina,
Recipe Card powered by WP Delicious

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

You may also like...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)