Kaubojski zapečeni grah
Kaubojski zapečeni grah

Dobrodošli na najbolji kaubojski zapečeni grah ! Ovo jednostavno jelo je izdašno, te je savršen prilog za roštiljanje dvorištu. Slatko i slano jelo puno junetine, slanine i graha, pirjano u baršunastom umaku!
Kaubojski zapečeni grah
Sastojci
PRIPREMA:
-
-
Slaninu prepržite i izmrvite. možete je ispeći i u pećnici.
-
U veliki lonac s temeljcem na srednje jakoj vatri dodajte mljevenu govedinu, luk i jalapeno. Pirjajte dok govedina ne porumeni. Dodajte nasjeckani češnjak, sol i papar – i kuhajte još oko minutu.
-
Dodajte preostale sastojke – izmrvljenu slaninu, grah, smeđi šećer, kečap, senf, jabučni ocat i Worcestershire umak. Dobro promiješajte.
-
Premjestite grah u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 °C (možete koristit vatrostalnu posudu ili lonac od lijevanog željeza, holandski lonac.) i pecite otprilike 45 minuta do sat vremena.
-
Bilješka
Izvor: Sue